Zakres obowiązków
Opracowywanie, aktualizacja i wdrażanie dokumentacji wg standardu ISO 22000, BRC, IFS, FSSC.
Wdrażanie zmian w systemie zarządzania jakością w celu ciągłego doskonalenia systemu.
Przeprowadzanie audytów wewnętrznych i zewnętrznych oraz wsparcie działów w przygotowaniu do audytów certyfikacyjnych.
Identyfikacja obszarów do poprawy oraz wdrażanie działań korygujących i zapobiegawczych, koordynowanie wykonawstwa działań.
Szkolenie pracowników w zakresie standardów jakościowych i higieny. Wspieranie działu produkcji w zakresie utrzymania standardów jakości obowiązujących na zakładzie.
Oferujemy
Pracę na pełen etat, na podstawie umowy o pracę.
Zatrudnienie w nowoczesnej, prężnie rozwijającej się firmie.
Pracę w młodym ambitnym zespole.
Stabilność i komfortowe warunki pracy.
Bezpłatną naukę języka angielskiego.
Atrakcyjne wynagrodzenie adekwatne do posiadanych kompetencji i wyników pracy.
Możliwość zdobywania nowych doświadczeń i umiejętności.
Benefity pracownicze takie jak karta sportowa, bezpłatna nauka języka angielskiego, rabat na firmowe produkty.
Wymagania
Wykształcenie wyższe kierunkowe (preferowane Technologia Żywności, Zarządzanie Jakością, Towaroznawstwo),
Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku,
Samodzielność w podejmowaniu decyzji oraz sumienne i odpowiedzialne podejście do realizacji zadań,
Bardzo dobra organizacja pracy własnej i odpowiedzialność.
Więcej informacji
- Poziom stanowiska młodszy specjalista
- Wymiar godzinowy pełen etat